Saturday, July 9, 2011

~continue~

ari ke-2 buat explorace.... bebudak ni explorace keliling UiTM..

check point 1st.. PERINDU
kat sini dorg kna cari pekataan dlm kotak huruf2 tu...den jwb pantun utk checkpoint seterusnya...
check point 2nd : FAKULTI BUSINESS
kat sini bebudak ni kena cari gambar yg tersembunyi di tanga2 fac..hahaha.. =)


check point 3rd : MENARA SAAS
kat sini bebudak ni kena pegang katak or ikan keli yg besar gilaaaa!!hahaha
check point KE 4: BUKIT TONGGEK
kat sini budak2 ni kena kira barang shoping..kelam kabut jer..hehehe.... =)

check point ke 5 : MENARA S&T
masukkn tgn dalam baldi bekanji....eeee...geli kot.. =p


check point ke 6 : KOLAM RENANG
ni bebudak ni kena terjun masuk kolam n cari belon yg ade soalan..EXCITED betul dorg tyme ni..hehe..

    check point KE 7: STADIUM UiTM
    kat sni budak2 ni maen boling...baling botol2 air nak dptkn soalan... =)

    check point KE 8: DATC
    kat sini dorg kena tiup belon n dptkn number utk lengkapkn 1 lagu patriotik... =)


    last sekali dorg kena g balik PERINDU sbb kat situ la tmpt dorg kna serahkn semua barang2 yg dorg dpt...n kat situ la masa dorg samapai di ambil...n disitulah PENAMATNYA...  =)


    *EXPLORACE ni mmg happening giler kan adik2...suker bebenor korg tyme ni..sbbnye???
    DAPAT MASUK KOLAM RENANG UiTM....hehehehe.. =) siap xpuas ati sbb dpt msuk kolam sekejap jer..hahaha...mmg kelakar..tp tu lah adik2 yg BEJAYA MENAMBAT HATI kakak2 + abg2 fasi... =) luv u all..<3 KORANG MMG TERBAEK!!!!!

    ~continue~


    ~FF bercerita lagi, kisah suka dan duka...♥~

    2 comments:

    1. bgs la ifa dh crt psl explorace.. leh k.su share link nie je kt blog akak hehehe (",)

      ReplyDelete
    2. hehehe...boleh jer kak sue.. =0

      ReplyDelete